Over van Ginkel

Stukadoorsbedrijf van Ginkel is sinds 1995 een begrip in de regio Noordoostpolder (Flevoland) en ver daar buiten. Ons bedrijf, opgericht door Gerrit van Ginkel heeft betrouwbaarheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan. De twee zoons, Peter en Jan van Ginkel hebben het bedrijf voortgezet en zijn beide leermeester stukadoor.

Ons team bestaat uit 6 gediplomeerde stukadoors. Met voldoende vakkennis, ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste, moderne gereedschap staan wij altijd voor u klaar. Of het nu gaat om het afwerken van een particuliere badkamer, of het volledig stuken (en/of isoleren) van een nieuwbouwhuis voor een bouwbedrijf: Wij denken graag met u mee. Plezier in het werk is bij ons erg belangrijk. Dit is terug te zien in het resultaat van het geleverde werk.

Komo gecertificeerd

Wij zijn KOMO afbouw gecertificeerd, wat garant staat voor optimale prestatie en kwaliteit bij het aanbrengen van buitengevel isolatie. Bovendien is de KOMO-certificering een waarborg voor het voldoen aan de huidige wet- en regelgeving in de bouw. Zie Gevel isolatie voor meer informatie.